CONSULTANTA EXECUTARE SILITA

CONSULTANTA EXECUTARE SILITA

Executarea silita reprezinta procedeul prin care va puteti realiza efectiv drepturile statornicite printr-un titlu executoriu. In cazul in care debitorul nu respecta de bunavoie obligatia sa, stabilita in baza unei hotarari judecatoresti sau printr-un titlu executoriu, aceasta se duce la indeplinire prin executarea silita.

Biroul Executorului Judecatoresc Gîrdan Marius Florin va ofera consultanta de specialitate, in materie de executare silita atat anterior demararii executarii silite, cat si ulterior, in faza de executare silita. Oferim clientilor nostrii, acces rapid, comod si gratuit la toate informatiile cu privire la stadiul dosarelor de executare. Accesul la aceste informatii se poate realiza, atat direct prin prezentarea dumneavoastra la sediul biroului nostru, cat si indirect prin posta, e-mail, telefon sau fax. Totodata, punem la dispozitia clientilor nostrii toate instrumentele necesare unei bune si eficiente desfasurari a procedeului de executare silita.

Biroul Executorului Judecatoresc Gîrdan Marius Florin a antrenat o echipa puternica si constant pregatita, gata sa ofere clientilor nostrii tot suportul necesar atingerii succesului dorit.