COMUNICAREA ACTELOR DE PROCEDURĂ

COMUNICAREA ACTELOR DE PROCEDURĂ

Notificarea este formalitatea care are drept scop aducerea la cunostinta, in mod oficial destinatarilor a unui act sau a unei stari de fapt sau de drept, de a le comunica o anumita situatie creata, de a-i avertiza cu privire la un anumit demers, de a-i soma sa faca ceva sau sa nu faca ceva sub o sanctiune expres aratata.

Comunicarea notificarilor se face prin posta in ziua inregistrarii acestora la biroul nostru, in conditiile in care notificarile se depun in ziua respectiva pana la ora 14:00, urmand ca dovezile sa fie inmanate in termen de aproximativ 10 zile, in functie de destinatie.

Comunicarea notificarilor prin agent procedural se realizeaza in aceeasi zi, in conditiile in care notificarile se depun in ziua respectiva pana la ora 14:00, in caz contrar notificarile se comunica in ziua urmatoare depunerii lor in cadrul biroului Birou Executor Judecatoresc Gîrdan Marius Florin.

Comunicarea citatiilor / hotararilor in cadrul litigiilor aflate pe rolul instantelor de judecata, indiferent de natura cauzei lor, se poate face prin agent procedural. Acest serviciu vi-l oferim pentru ca dvs. sa aveti dovada in termen de maxim 48 de ore si astfel durata litigiilor dvs. sa fie cat mai scurta.

Pentru comunicarea notificărilor:

Notificarea in 3 (trei) exemplare originale
Cererea de notificarea în 3 exemplare originale descarca aici